Menu

Προφίλ

Προφίλ Προφίλ Προφίλ

Σχετικά με εμάς

Η Epirus Adventures είναι μία εταιρία που διοργανώνει ολοκληρωμένες ημερήσιες και όχι μόνο εκδρομές με 7θέσιο SUV 4x4 σε όλη την Ήπειρο.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε όποια διαδρομή θέλετε από αυτές που έχουμε φτιάξει για εσάς αλλά και να διοργανώσουμε μαζί την διαδρομή της επιλογής σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και να σας ξεναγήσουμε στις ομορφιές της Ηπειρού.. Φροντίζουμε πάντα οι διαδρομές να είναι ξεχωριστές και να καλύπτουν τις ανάγκες σας για εξερεύνηση.

Στόχος μας είναι να απολαύσει ο επισκέπτης τη φύση, τα ιστορικά βουνά και τις κορυφες, τις απόκρυφες παραλίες και τα μυθικά ποτάμια της Ηπείρου, να δοκιμάσει τις τοπικές γεύσεις του βουνού και της θάλασσας σε επιλεγμένα σημεία, να ενημερωθεί για τον τόπο και την ιστορία του και πάνω απ’ όλα να επιστρέψει με ασφάλεια.


Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας ξεκινάει από την ανάγκη για εξερεύνηση. Αυτή η ανάγκη μας έκανε να γνωρίσουμε τα τοπία της Ηπείρου από μία άλλη σκοπιά.

Τώρα πλέον βρισκόμαστε σε θέση να δείξουμε σε όλους αυτά τα πανέμορφα τοπία της Ηπείρου δίνοντας την ευκαιρία στον επισκέπτη να φτάσει “κρυφους” και δυσεύρετους θησαυρούς αυτού του τόπου με τη μοναδική άγρια ομορφιά του, δοκιμάζοντας τοπικές γεύσεις και μαθαίνοντας την ιστορία του που χάνεται στα βάθη των αιώνων.